Νεκρό εντοπίστηκε τη Δευτέρα στη Φαρκαδόνα Τρικάλων το περιφερόμενο, αδέσποτο σκυλάκι, το οποίο είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το κλουβί, στο οποίο είχε τοποθετηθεί μετά την περισυλλογή του, πριν από μία εβδομάδα.
Το σκυλάκι αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα με την υγεία του, και απαιτούσε άμεσης κτηνιατρικής φροντίδας.
Αυτό το γεγονός κινητοποίησε το Δήμο, ο οποίος τοποθέτησε το σκυλάκι σε κλωβό, μεταφέροντας αυτό, στον χώρο του πρώην κτηνιατρείου, όπου το τελευταίο διάστημα μεταφέρονται αδέσποτα ζώα.
Εντούτοις μυστηριωδώς το σκυλάκι εξαφανίστηκε από το κλουβί του, με τον δήμαρχο να δηλώνει τότε ότι ο κλωβός παραβιάστηκε.
Παρά τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του σκύλου, δεν υπήρξε θετικό αποτέλεσμα και μία εβδομάδα μετά εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης σε κοντινό κτήμα από τον χώρο του πρώην κτηνιατρείου.

Πλέον αναμένεται να γίνει νεκροψία για να γίνουν γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το συμπαθές τετράποδο, η εξαφάνιση του οποίου έφερε θύελλα αντιδράσεων, από πλευράς Φιλοζωικών Οργανώσεων, που επέρριπταν ευθύνες στον Δήμαρχο για το γεγονός ότι χάθηκε από το κλουβί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης