Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες νωρίς το πρωί στα Δωδεκάνησα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στην Αττική, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νότιους, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη, όπου οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο θα δείξει από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Μακεδονία. Λίγα χιόνια στα ορεινά.Aνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από (μείον ) -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και το απόγευμα πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου.Aνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοδυτικοί.Θερμοκρασία: από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.Aνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νότιους.Θερμοκρασία: από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση.Aνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασία: από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς νωρίς το πρωί να είναι ισχυρές στα νότια. Γρήγορη βελτίωση από τα βόρεια.Aνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα βόρεια ανατολικοί βoρειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης