Νεφώσεις…

Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές προβλέπονται την Τρίτη και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινότερα ηπειρωτικά τμήματα. Τις πρωινές ώρες τοπικές ομίχλες θα δυσκολεύουν την ορατότητα, ενώ στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί και θα φτάνουν στο Ιόνιο τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αττική:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως το βράδυ στα νότια.Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη:Θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς βροχές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά νοτιοανατολικοί μέχρι και 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Θα σημειωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με λίγες πρόσκαιρες βροχές κυρίως στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία. Επίσης θα εκδηλωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά ανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Επίσης θα εκδηλωθούν παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου.Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια.Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, ενώ θα εκδηλωθούν και τοπικές βροχές κυρίως το βράδυ.Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί και νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης