Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης αυτοκτονίας της 14χρονης κοπέλας χθες το μεσημέρι στο Μοσχάτο. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων, καθώς εξέταζαν τον 43χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ, ο οποίος φαίνεται ότι ήταν η αίτια για να δώσει τέλος στη ζωή της το νεαρό κορίτσι, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι γινόταν μέσα στο κατάστημά του αλλά και στο σπίτι του. Οι γονείς του κοριτσιού, μόλις έμαθαν το τραγικό περιστατικό, μετέβησαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε κατάσταση σοκ. «Επιθυμώ την ποινική του δίωξη. Αυτός είναι υπεύθυνος για ό,τι συνέβη στο παιδί μου» φέρεται να είπε η μητέρα της 14χρονης.

Ο «γόης» και η πρώτη σχέση του με ανήλικη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 43χρονος, ο οποίος κρατείται, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, δεν ήταν η πρώτη φορά που διατηρούσε σχέση με ανήλικες. Πριν από ενάμιση χρόνο, είχε γνωρίσει μια φίλη της κόρης του, με την οποία είχε ολοκληρωμένη σχέση ενώ εκείνη δεν είχε «κλείσει» τα 14 της χρόνια. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, τέτοιες πράξεις θεωρούνται κακουργηματικού χαρακτήρα και τη Δευτέρα θα δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή. Όπως διαπιστώθηκε, ο 43χρονος έπαιρνε την κόρη του και τη φίλη της και πήγαιναν πότε σε λούνα παρκ και πότε σε κινηματογράφο. Όταν επέστρεφαν στο σπίτι και η κόρη του κοιμόταν, τότε προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις με την…13χρονη τότε, ενώ δεν δίσταζε να τη φωτογραφίζει με το κινητό του τηλέφωνο.

Την υπόθεση της αυτοκτονίας του νεαρού κοριτσιού διαχειρίζεται η Ασφάλεια του Πειραιά, ενώ δεν αποκλείεται ο ανακριτής να ζητήσει τη συγχώνευση των δύο υποθέσεων, της ασέλγειας σε βάρος της ανήλικης και της αυτοκτονίας. Χθες στον 43χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου, κάτω των 14 ετών, κατάχρηση σε ασέλγεια, πορνογραφία ανηλίκων και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης