Νέα στοιχεία για την απίστευτη απάτη σε βάρος επιχειρηματία - Της πήραν 178.000 ευρώ

Νέα στοιχεία για την απίστευτη απάτη σε βάρος επιχειρηματία - Της πήραν 178.000 ευρώ
Μία γυναίκα επιχειρηματίας που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Γαλαξίδι της Φωκίδας έπεσε πρόσφατα θύμα επιτήδειων οι οποίοι την εξαπάτησαν, αποσπώντας της μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η 76χρονη διατηρεί σπίτι και στο Παλαιό Φάληρο όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες.

Μέσα σε τέσσερις ημέρες, από τις 18 μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου μπήκε στο στόχαστρο των επιτήδειων που κατάφεραν να της αποσπάσουν 178.000 ευρώ και δολάρια.

Στις 18 Σεπτεμβρίου το θύμα δέχτηκε τηλεφώνημα από έναν άνδρα που της είπε πως ήταν ο διευθυντής υποκαταστήματος τράπεζας στο Γαλαξίδι και πως είχε εγκριθεί ένα πρόγραμμα που αφορούσε στην επέκταση της επιχείρησής της.

Ο απατεώνας έπεισε την γυναίκα να καταθέσει διάφορα ποσά σε λογαριασμούς που της έδινε προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία, ενώ έστειλε στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο 2 γυναίκες, στις οποίες η 76χρονη έδωσε από 20.000 ευρώ.

Όταν η γυναίκα επικοινώνησε με τον πραγματικό διευθυντή της τράπεζας, εκείνος έκπληκτος της είπε πως ποτέ δεν την είχε πάρει τηλέφωνο και βέβαια ποτέ δεν της είχε ζητήσει χρήματα.

Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα κατήγγειλε το γεγονός το απόγευμα της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας που έχει αναλάβει την διαλεύκανση της υπόθεσης σε συνεργασία με το ΑΤ Παλαιού Φαλήρου.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018, 13:24