Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του 52χρονου επιχειρηματία, που δέχτηκε πυροβολισμούς από ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, θεωρείται πλέον εξαιρετικά κρίσιμη και ενδεχομένως μη αναστρέψιμη.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας παρουσίασε πριν από μία εβδομάδα οίδημα στον εγκέφαλο. Ο ασθενής όμως δεν μπορεί να λάβει φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση του οιδήματος εξαιτίας της νεφρικής ανεπάρκειας, που έχει οδηγήσει στην τεχνητή υποστήριξη της νεφρικής λειτουργίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εγκεφαλογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε ο επιχειρηματίας δεν έδειξε υποχώρηση του οιδήματος.

Νέες πληροφορίες για τη ληστεία

Οι δύο ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του επιχειρηματία στην Κηφισιά είχαν φακό και κατευθύνθηκαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού. Μιλούσαν καλά ελληνικά και ζήτησαν από τον Αλέξανδρο Σταματιάδη και τη σύζυγό του, που ήταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, να γυρίσουν ανάποδα. 

Η γυναίκα του επιχειρηματία υπάκουσε στις υποδείξεις των ληστών ενώ ο 52χρονος αντέδρασε, συνεπλάκη με έναν από τους δύο άνδρες και προσπάθησε να του αρπάξει από το χέρι το γαλλικό κλειδί που κρατούσε. Τότε ο ληστής τον πυροβόλησε τρεις φορές, δύο στην πλάτη και μια στον μηρό. 

Διαβάστε επίσης:
 Ληστές πυροβόλησαν πισώπλατα επιχειρηματία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης