Σε λίγες ώρες το zougla.gr θα δώσει στη δημοσιότητα όλο το περιεχόμενο της πρώτης συνάντησης του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη με τον συνομιλητή του Γιώργο Αποστολόπουλο. Το υλικό αυτό που στοιχειοθετεί την απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή είναι ανέκδοτο και θα δει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά.

Από το περιεχόμενο της συνομιλίας είναι φανερό ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος επιχειρεί να δελεάσει τον Παύλο Χαϊκάλη με πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό και άλλα οικονομικά ανταλλάγματα. Προκειμένου μάλιστα να τον εμψυχώσει στην διάπραξη της αθλιότητας του χρηματισμού, αναφέρει ως αποδέκτη χρηματικών ποσών έναν αρχηγό άλλου κόμματος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλο το περιεχόμενο της ενδιαφέρουσας αυτής συνομιλίας που αποτελεί την επιτομή της πολιτικής διαφθοράς, θα είναι στη διάθεση των αναγνωστών του zougla.gr σε λίγες ώρες.

Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι ότι από τη στιγμή που ο εισαγγελέας έχει παραλάβει με έκθεση επιδόσεως όλο το υλικό των συνομιλιών, η δημοσιοποίησή τους δεν αποτελεί παράνομη πράξη. Είναι επίσης απορίας άξιον, γιατί ο πρωθυπουργός μηνύει τον Χαϊκάλη που τα καταγγέλλει και όχι τον Αποστολόπουλο, ο οποίος όπως προκύπτει και από τις κασέτες είναι ο άνθρωπος που τα λέει. Εκείνος αναφέρεται στο πρόσωπο του πρωθυπουργού και μάλιστα επανειλημμένα, ενημερώνοντας τον Χαϊκάλη ότι ο Σαμαράς θα του τηλεφωνήσει…

Σε ελάχιστο χρόνο από τώρα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το ρεσιτάλ της απόλυτης πολιτικής υποκρισίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

To ντοκουμέντο της απόπειρας χρηματισμού, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014, 18:39

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης