Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα αποκαλύφθηκαν μετά από φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην εκπομπή του Star  «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Την Πέμπτη προβλήθηκε εικόνα της νεκρής Ειρήνης Λαγούδη μέσα στο αυτοκίνητό της. Στην εν λόγω φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα το σημάδι από το παπούτσι της 44χρονης στο τζάμι πίσω από τη θέση του συνοδηγού που αναφέρει στο πόρισμά του και ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Ανδριανός Γκουρμπάτσης, ο οποίος μιλά ξεκάθαρα για σκηνοθετημένη αυτοχειρία που στο βάθος υποκρύπτεται εγκληματική ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής, ανέφερε πως το αποτύπωμα αυτό αποκαλύπτει, σύμφωνα με τον ίδιο, την προσπάθεια της γυναίκας να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Η 44χρονη στη σχετική φωτογραφία, που έχει δεχτεί επεξεργασία, φορά ένα λευκό μπλουζάκι και είναι ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα, με το κεφάλι της πίσω από τη θέση του οδηγού και τα πόδια πίσω από τη θέση του συνοδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάρτση, η ζώνη ασφαλείας του οδηγού βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου, ενώ τα ίχνη αιθάλης στην εξωτερική πλευρά της πόρτας του οδηγού δείχνουν ότι κάποιος ή κάποιοι έβαλαν την φωτιά, άνοιξαν την πόρτα, μετέφεραν την Ειρήνη στο πίσω κάθισμα και ύστερα έκλεισαν ξανά την πόρτα.

Δείτε το video:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης