Ζougla newsroom

Σε νέες ταυτοποιήσεις ατόμων για το μαχαίρωμα μεταξύ ανήλικων που έγινε στις 23 Ιανουαρίου στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στην περιοχή της Αργυρούπολης, προχώρησε η αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για επτά ανήλικους, μεταξύ των οποίων και ο φερόμενος «αρχηγός», αλβανικής καταγωγής. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής ς μαζί με ομάδες ΟΠΚΕ «σάρωσαν» περιοχές της Άνω Γλυφάδας και της Αργυρούπολης και έκαναν περισσότερες από 170 προσαγωγές, κυρίως ανήλικων ατόμων.

Το θύμα της επίθεσης, ένα ανήλικο αγόρι, αναγνώρισε τους επτά «νταήδες» για την επίθεση που δέχτηκε και στη συνέχεια ξεκίνησε ο σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι επτά ανήλικοι πήγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής συνοδευόμενοι από τους γονείς τους καθώς, όπως φάνηκε, οι οικογένειες δεν γνώριζαν περί τίνος πρόκειται. Όσον αφορά στον φερόμενο «αρχηγό» της συμμορίας των περίπου τριάντα ατόμων κρατείται καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας. Οι υπόλοιποι ανήλικοι αναμένεται να κληθούν από τον αρμόδιο ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση για να απολογηθούν καθώς αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. 

Την επόμενη μέρα της επίθεσης, μετά από έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης, ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους τρεις ανήλικοι και συνελήφθησαν. Πρόκειται για δύο αλβανούς, ηλικίας 16 και 17 ετών και έναν 16χρονο Έλληνα κατηγορούμενοι ως μέλη συμμορίας. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση-συμμορία, ληστείες και απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης