Νέες εστίες πυρκαγιάς στην Αττική καλούνται να αντιμετωπίσουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς παραμένει σε εξέλιξη η σοβαρότερη από τις σημερινές πυρκαγιές στο Λουτράκι.

Πριν από λίγο το κέντρο της Πυροσβεστικής ενημερώθηκε για μια ακόμα πυρκαγιά στην Δυτική Αττικής και ειδικότερα στα Μέγαρα, στην περιοχή Χάνι Δερβενίου, όπου σπεύδουν δυνάμεις προκειμένου να την αντιμετωπίσουν γρήγορα, καθώς αυτή την ώρα έχουν πέσει οι άνεμοι, γεγονός που διευκολύνει τις προσπάθειες των πυροσβεστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά είναι σε ρεματιά με δάσος και δεν απειλέι κατοικημένη περιοχή μέχρι στιγμής.

Ήδη στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 39 πυροσβέστες με 11 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, προσπαθώντας να ελέγξουν την πυρκαγιά πριν πάρει διαστάσεις.

Μικρότερες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν δίπλα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στον Άγιο Στέφανο προς Αφίδνες, στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου και στον Μαραθώνα, οι οποίες όμως, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν εμπνέουν ανησυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης