Νέα μικροένταση σημειώθηκε την Τετάρτη στην πορεία που πραγματοποίησαν οι κάτοικοι του Μενιδίου μετά από το θάνατο του 11χρονου αγοριού από αδέσποτη σφαίρα σε σχολική γιορτή. Αργά το απόγευμα οι πολίτες οι οποίοι συμμετείχαν στην πορεία έκλεισαν την Αττική Οδό με αποτέλεσμα δεκάδες οδηγοί να εγκλωβιστούν και στα δύο ρεύματα. Η πορεία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 22.00.

Επισημαίνεται ότι χθες οι κάτοικοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενώ σήμερα εκπρόσωποι των δημοτικών αρχών συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε δέσμη μέτρων που περιλαμβάνουν εκτός των άλλων δημιουργία νέων υπηρεσιών και ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος και της ασφάλειας στο Μενίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός ενημέρωσε τους κατοίκους για τη δέσμη μέτρων που θα λάβει η ΕΛΑΣ, η οποία αποφασίστηκε κατά τη συνάντηση των αρμόδιων φορέων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Χωρίστηκαν στα δύο οι κάτοικοι

Την Τετάρτη η πορεία των πολιτών χωρίστηκε στα δύο. Οι μισοί πήγαν στο σχολείο και οι υπόλοιποι κατευθύνθηκαν στον καταυλισμό των Ρομά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κάτοικοι για ακόμα μια φορά επέλεξαν να μεταβούν στον καταυλισμό αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν, καθώς άντρες των ΜΑΤ και κλούβες τους ανέκοψαν την πορεία.

Την τελευταία στιγμή οι κάτοικοι αιφνιδίασαν τις αστυνομικές αρχές και κατάφεραν να μπουν στην Αττική οδό και να διακόψουν την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.

Πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης