Νέα επιχείρηση λεηλασίας πραγματοποιήθηκε από άγνωστους δράστες στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Ρόδου, με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν αντικείμενα σιδήρου και χαλκού μεγάλης αξίας, ενώ και αυτή τη φορά προκλήθηκαν ζημιές.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δράστες «χτύπησαν» τα ξημερώματα της Δευτέρας, οπότε και μπήκαν στο κτίριο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Ρόδου – Καλλιθέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό κατήγγειλαν οι πρώην εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ ήδη για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Σημειώνεται ότι λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 30 Δεκεμβρίου, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν, έκλεψαν και προκάλεσαν σοβαρές φθορές στις ίδιες εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, οι διαρρήκτες παραβίασαν τις πόρτες του οικίσκου και αφαίρεσαν ό,τι χάλκινο υπήρχε μέσα και περιμετρικά, σε οποιαδήποτε μορφή, Μεταξύ των κλοπιμαίων συμπεριλαμβάνονται χάλκινα πηνία, η χάλκινη εσωτερική θωράκιση, καλώδια και εργαλεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, κατέστρεψαν και έσπασαν ό,τι δεν τους ήταν χρήσιμο. Όλο το υλικό που αφαιρέθηκε και καταστράφηκε ήταν υψηλής τεχνολογίας και τεράστιου οικονομικού κόστους, καθιστώντας αδύνατη πλέον, την εκπομπή του σταθμού στα μεσαία κύματα.

Με πληροφορίες από το rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης