Με δύο λεωφορεία και μία νέα γραμμή που θα συνδέει τη Νίκαια με τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη ενισχύεται η δημοτική συγκοινωνία της περιοχής. Η έναρξη λειτουργίας της γραμμής 2 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, στην πλατεία Δαβάκη, όπου σχολεία, φορείς και σύλλογοι της πόλης θα συμμετάσχουν σε ένα πρωτότυπο δρώμενο για να γιορτάσουν την έναρξη της νέας γραμμής.

Σημειώνεται, ότι το αργότερο σε τέσσερις μήνες, με την ολοκλήρωση του Διεθνούς Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού, ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη θα αποκτήσει τέσσερα mini-bus και δύο από αυτά θα χρησιμοποιηθούν στη γραμμή που θα συνδέει την Άνω Νεάπολη με το μετρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, σε σχετική δήλωση, τόνισε πως προτεραιότητα της δημοτικής Αρχής είναι η καθημερινότητα του πολίτη, ενώ διευκρίνισε πως η νέα γραμμή θα εφαρμοστεί ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες μετακίνησης των δημοτών και εργαζόμενων μετά τη συνένωση των δύο δήμων.

«Ο σχεδιασμός της συγκεκριμένης γραμμής έγινε με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες και απαιτήσεις των δημοτών, σηματοδοτώντας τη μείωση των μετακινήσεων με ΙΧ ανάμεσα στις δύο δημοτικές ενότητες και την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης. Με την ουσιαστική συμβολή των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου μας, φροντίσαμε ώστε η νέα γραμμή να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των επιβατών και των ιδιαιτεροτήτων του ενιαίου Δήμου μας» ανέφερε ο κ. Ιωακειμίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης