Νέα επιχείρηση πραγματοποίησε λίγο μετά τη 1.00 τα ξημερώματα, η Ελληνική Αστυνομία στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, με αφορμή το επεισόδιο στις 12 Σεπτεμβρίου, με θύματα μέλη του ΚΚΕ.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε παρουσία εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το περιστατικό προέβη σε ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή, την οποία ανήρτησε στο επίσημο site του κόμματος.

Παρατίθεται η ανακοίνωση, χωρίς καμία παρέμβαση:

Παράνομη εισβολή δυνάμεων καταστολής στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος – ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:29: Αυτή τη στιγμή Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου βρίσκονται στην Εισαγγελία Πειραιά, όμως η αρμόδια εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε την εντολή για την διάρρηξη στην Τ.Ο. Περάματος έχει εξαφανιστεί. Αυτή τη στιγμή τα δικαστήρια του Πειραιά λειτουργούν χωρίς εισαγγελέα υπηρεσίας. Εκτός των άλλων μηνύουμε την συγκεκριμένη υπάλληλο και για παράβαση καθήκοντος, γιατί απουσιάζει από την θέση της εν ώρα υπηρεσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καθεστώς του μνημονίου με προσωπική εντολή Σαμαρά, κατέλυσε τους νόμους και το Σύνταγμα. Δυνάμεις καταστολής, διμοιρίες ΜΑΤ και η κρατική ασφάλεια, παρουσία εισαγγελέα, εισέβαλλε παράνομα στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος. Σαν κοινοί εγκληματίες διέρρηξαν την είσοδο των γραφείων, διενήργησαν παράνομο έλεγχο, χωρίς να ενημερώσουν κανέναν από τους υπευθύνους και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ασφαλώς και δεν βρήκαν τίποτα επιλήψιμο και έφυγαν σαν τους κλέφτες. Στο σημείο έχουν αφήσει διμοιρίες ΜΑΤ και ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ. Στο σημείο μετέβη άμεσα ο Συναγωνιστής, Βουλευτής Β’ Πειραιώς, Λαγός Ιωάννης, την ώρα που οι κρατικοί υπάλληλοι αποχωρούσαν κακήν κακώς. Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου καταθέτουν ήδη μηνύσεις κατά των παρανομήσαντων υπαλλήλων του κομματικού κράτους του μνημονίου, που αθέτησαν τον όρκο τους προς την Πατρίδα, για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικά συμφέροντα. Οι παρανομίες και οι αθλιότητες που συνέβησαν σήμερα δεν θα περάσουν. Το ένοχο και αντιλαϊκό καθεστώς τρέμει την Χρυσή Αυγή και ξέρει ότι οι άθλιες μεθοδεύσεις του τελειώνουν.

Σε λίγο φωτογραφίες από την διάρρηξη στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας κατέστρεψαν με τροχό την είσοδο των γραφείων.

Παρατίθεται το φωτογραφικό υλικό που απέστειλε ηλεκτρονικά το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής στο zougla.gr:

Διαβάστε επίσης Ελεύθεροι 20 προσαχθέντες από το Πέραμα, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013, 22:18

Nτοκουμέντα από τη σημερινή επιχείρηση στο Πέραμα, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013, 20:46

Ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας του ΚΚΕ στο Πέραμα, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013, 18:49

Το σημείο της αιματηρής συμπλοκής στο Πέραμα, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013, 15:30

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης