Νέα διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Νέα διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου
Σε νέα διακοπή οδηγήθηκε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας, όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, με κατηγορούμενο τον Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Το αίτημα της αναβολής κατατέθηκε από τους αυτεπάγγελτα ορισθέντες συνηγόρους από το δικαστήριο, τους κ.κ. Ανδρούλα και Καραφέρη, μετά την παραίτηση του Αλέξη Κούγια.

Το δικαστήριο αποφάσισε την εκ νέου διακοπή της δίκης, η οποία θα επαναληφθεί στις 25 Απριλίου, ενώ οι συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν περισσότερο χρόνο να μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας Εφετών κ. Β. Χανής κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Λαμίας υπογράμμισε την ανάγκη να επιταχυνθούν χρονικά οι διαδικασίες, έτσι ώστε να εξελιχθεί η εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς διαπίστωσε σημαντικές καθυστερήσεις. Κάλεσε, μάλιστα, όλες τις πλευρές να συμβάλουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας διαδήλωσε χθες ομάδα αντιεξουσιαστών, οι οποίοι ανήρτησαν πανό και φώναζαν συνθήματα κατά του κατηγορουμένου Επ. Κορκονέα. Μάλιστα, με την ανακοίνωση της απόφασης για διακοπή της δίκης και τη στιγμή της αποχώρησης του κατηγορουμένου, οι αντιεξιουσιαστές που βρέθηκαν μέσα στην αίθουσα ξέσπασαν φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017, 14:30