Νέα απόδραση κρατουμένου, αυτήν τη φορά από το νοσοκομείο Νίκαιας

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019, 10:11
Νέα απόδραση κρατουμένου, αυτήν τη φορά από το νοσοκομείο Νίκαιας
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Ακόμη μία απόδραση κρατουμένου σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, αυτήν τη φορά από το νοσοκομείο Νίκαιας.

Πρόκειται για άνδρα, περίπου 30 ετών, ιρακινής καταγωγής, ο οποίος την ώρα που απέδρασε φορούσε μαύρο τζιν και λευκή μπλούζα. Ο 30χρονος είχε μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου και επρόκειτο να απελαθεί.Εμφανίζει ακραίες συμπεριφορές 

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, ο καταζητούμενος μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική, καθώς εμφανίζει ακραίες συμπεριφορές. Αυτό φάνηκε όταν αρχικά μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Πετρούπολης, όπου προσπάθησε να βάλει φωτιά στα κρατητήρια. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Χαϊδαρίου, όπου προκάλεσε -και πάλι στον χώρο των κρατητηρίων- υλικές ζημιές. Έτσι αποφασίστηκε να εξεταστεί από ιατρό, προκειμένου να διαπιστωθεί αν χρειάζεται ιατρική φροντίδα. 

Έτσι και έγινε. Ο 30χρονος εξετάστηκε, με τον ιατρό να αποφασίζει πως έπρεπε να νοσηλευτεί. Ως εκ τούτου, μεταφέρθηκε χθες στην ψυχιατρική κλινική, στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου Νίκαιας.

Τις βραδινές ώρες της Τρίτης και ενώ βρισκόταν, χωρίς να είναι δεμένος, στο δωμάτιο, πήρε φόρα, πήδηξε κάτω και εξαφανίστηκε.

Σε εξέλιξη βρίσκονται από χθες το βράδυ έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019, 12:13