Ναρκωτικά, εντομοκτόνα που έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία τους, ακόμη και αλκοολούχα ποτά κατασχέθηκαν στο Τελωνείο της Κακαβιάς.

Η μεγαλύτερη πύλη εισόδου και εξόδου της χώρας προς την Αλβανία, παραμένει και πύλη… παρανομίας. Σύμφωνα με το epiruspost.gr, το τελευταίο διάστημα, οι τελωνειακοί εξιχνίασαν τρεις περιπτώσεις εισαγωγής λαθραίων προϊόντων ενώ σε μία από αυτές διέκοψαν και την πορεία ενός φορτίου ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εδικότερα, ένας οδηγός αλβανικής υπηκοότητας, φορτηγού διεθνών μεταφορών, αποπειράθηκε να εισαγάγει στην Ελληνική επικράτεια, διαμέσου του τελωνείου 100 δέματα χασίς, συνολικού βάρους 108 κιλών και 458 γραμμαρίων

Τα ναρκωτικά ήταν επιμελώς κρυμμένα στα δύο ρεζερβουάρ του οχήματος. Οι ναρκωτικές ουσίες και το όχημα κατασχέθηκαν και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Παράλληλλα, υπάλληλοι του Τελωνείου, εντόπισαν στο χώρο αποσκευών λεωφορείου, το οποίο εκτελούσε διεθνή τακτική λεωφορειακή γραμμή από Αλβανία προς Ελλάδα, συνολικά 496 συσκευασίες φυτοπροστατευτικού προϊόντος (εντομοκτόνα). Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν 97 συσκευασίες ΜΕΤΑΤΕ 90 SP με δραστική ουσία methomyl και 399 συσκευασίες ΜΕΤ 90 με δραστική ουσία methomyl.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την εξακρίβωση ότι στερούνται άδεια κυκλοφορίας στη χώρα μας και συνεπώς είναι παράνομα κατασχέθηκαν.

Από τους τελωνειακούς εντοπίσθηκε ένας ακόμη υπήκοος Αλβανίας ο οποίος αποπειράθηκε να εισάγει στην Ελλάδα με το αυτοκίνητό του 166 φιάλες αλκοολούχων ποτών, τις οποίες είχε κρύψει επιμελώς σε τεχνητές κρύπτες εντός του οχήματός του.

Διαβάστε επίσης: Τελωνειακοί βρίσκουν 55 κιλά κάνναβης σε αυτοκίνητο
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014, 07:34

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης