Συγκέντρωση της Ανοιχτής Συνέλευσης Νάξου και άλλων πολιτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Νάξο έξω από το Ραδιοφωνικό Σταθμό Μεσόγειος 105,4, την ώρα που η διευθύντρια του σταθμού, Ρούλα Μπράουν έπαιρνε συνέντευξη από υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στις Κυκλάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πολίτες, φώναζαν συνθήματα, ενώ έγραψαν και ένα σε τοίχο του κτηρίου όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός: «Φασίστες κουφάλες, έρχονται κρεμάλες». Για να μπορέσουν να αποχωρήσουν από το σταθμό τα μέλη της Χρυσής Αυγής, χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η διευθύντρια του Μεσόγειος.

Το περιστατικό έληξε χωρίς να σημειωθούν άλλα επεισόδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συγκεντρωμένοι μετά το πέρας της συνέντευξης ακολούθησαν τον υποψήφιο βουλευτή και ένα μέλος της Χρυσής Αυγής μετά την έξοδό τους από το ραδιοφωνικό σταθμό εν είδει πορείας για πάνω από 500 μέτρα φωνάζοντας συνθήματα με κεντρικό: «Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά». Σε όλη τη διάρκειά της υπήρχε η παρουσία της αστυνομίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, κόσμος από τα καταστήματα της περιοχής έβγαινε και συνέχαιρε τους διαδηλωτές, επικροτώντας τη διαμαρτυρία τους.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά, με πληροφοριες από το naxos-news.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης