Νάξος: Συγκέντρωση έξω από ρ/ σ για φιλοξενία υποψηφίου της Χρυσής Αυγής

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012, 18:15
Νάξος: Συγκέντρωση έξω από ρ/ σ για φιλοξενία υποψηφίου της Χρυσής Αυγής
Συγκέντρωση της Ανοιχτής Συνέλευσης Νάξου και άλλων πολιτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Νάξο έξω από το Ραδιοφωνικό Σταθμό Μεσόγειος 105,4, την ώρα που η διευθύντρια του σταθμού, Ρούλα Μπράουν έπαιρνε συνέντευξη από υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στις Κυκλάδες.Οι πολίτες, φώναζαν συνθήματα, ενώ έγραψαν και ένα σε τοίχο του κτηρίου όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός: «Φασίστες κουφάλες, έρχονται κρεμάλες». Για να μπορέσουν να αποχωρήσουν από το σταθμό τα μέλη της Χρυσής Αυγής, χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η διευθύντρια του Μεσόγειος.

Το περιστατικό έληξε χωρίς να σημειωθούν άλλα επεισόδια.Οι συγκεντρωμένοι μετά το πέρας της συνέντευξης ακολούθησαν τον υποψήφιο βουλευτή και ένα μέλος της Χρυσής Αυγής μετά την έξοδό τους από το ραδιοφωνικό σταθμό εν είδει πορείας για πάνω από 500 μέτρα φωνάζοντας συνθήματα με κεντρικό: «Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά». Σε όλη τη διάρκειά της υπήρχε η παρουσία της αστυνομίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, κόσμος από τα καταστήματα της περιοχής έβγαινε και συνέχαιρε τους διαδηλωτές, επικροτώντας τη διαμαρτυρία τους.Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά, με πληροφοριες από το naxos-news.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012, 18:26