Με απίστευτο τρόπο εξελίχθηκε μια ληστεία που σημειώθηκε στο Ναύπλιο το πρωί του Σαββάτου, 3 Σεπτεμβρίου, αφού ο ληστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό, το οποίο υπέστη μετά από καταδίωξη.

Τον δράστη και τους συνεργάτες του, κυνήγησε ένα από τα θύματα της ληστείας, ο νεαρός γιος μιας τριμελούς οικογένειας, παρότι ήταν με τα εσώρουχα και με δεμένα χέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ληστεία σημειώθηκε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου όπου, δύο άνδρες, εισέβαλλαν με μη καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τα τρία μέλη της οικογένειας -τους δύο γονείς και τον νεαρό γιο τους- δένοντάς τους τα χέρια με πλαστικές ζώνες. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, οι ληστές αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας και αποχώρησαν από το σπίτι.

Το ζευγάρι άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο γιος της οικογένειας, παρότι ήταν με τα εσώρουχα και δεμένος πισθάγκωνα, άρχισε να καταδιώκει τους ληστές φωνάζοντας.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο ένας από τους δύο δράστες έπαθε εγκεφαλικό. Ο δεύτερος πρόλαβε και πέταξε το όπλο του στον κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν στο σημείο και, την ίδια ώρα, κατέφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ που συνέλαβε τους δράστες και εντόπισε το όπλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ληστής που υπέστη το εγκεφαλικό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, φρουρούμενος, ενώ ο δεύτερος ανακρίνεται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης