Δεν θα χρειαστεί να σηκώσουν «χειρόφρενο» οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, καθώς ήδη, όπως υποστηρίζουν, πιστώθηκαν τα χρήματα για τον μήνα Οκτώβριο στον λογαριασμό του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και τις επόμενες ώρες αναμένεται να πιστωθούν και τα υπόλοιπα, προκειμένου να καταβληθούν τα δεδουλευμένα Οκτωβρίου – Νοεμβρίου.

«Ήδη τα χρήματα του Οκτωβρίου έχουν μπει. Μέχρι το μεσημέρι οι μισθοί θα βρίσκονται στους λογαριασμούς των 2.300 εργαζόμενων» ανέφερε στο www.praktoreio-macedonia.gr ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, o οποίος είχε τονίσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το ποσό των 9,7 εκατ. ευρώ επρόκειτο να καταβληθεί 14 με 15 Δεκεμβρίου 2016, ωστόσο λόγω προβλήματος στο σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών υπήρξε αυτή η καθυστέρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Στεφανίδης αλλά και παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών διαβεβαίωναν τους εργαζομένους από την περασμένη Πέμπτη ότι η καταβολή των χρημάτων θα γινόταν σήμερα, Τρίτη, στον λογαριασμό του Οργανισμού.

Ικανοποιημένοι δηλώνουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ. «Επικοινώνησα χθες με τη γ.γ. του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, την κα Θεοπίστη Πέρκα, και με είχε διαβεβαιώσει ότι τα χρήματα θα μπουν σήμερα» σχολίασε ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ Δημήτρης Τσερμενίδης, επισημαίνοντας ωστόσο αν αυτό δεν γινόταν, «δεν θα είχαμε άλλη λύση παρά να προχωρήσουμε σε επίσχεση» και συμπλήρωσε ότι «αφού λύθηκε αυτό το σημαντικό πρακτικό ζήτημα, θα πρέπει σύντομα να μιλήσουμε ανοικτά και συνολικά για το μέλλον του ΟΑΣΘ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης