Αναγνώστες και δημότες Χαλανδρίου έστειλαν στη Zougla.gr την παρακάτω φωτογραφία από το γήπεδο μπάσκετ του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Παρ’ όλο που έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τις 23 Σεπτεμβρίου, όταν και η μπασκέτα αποκολλήθηκε από τη βάση της, κανένας δεν έχει φροντίσει ακόμα για την απομάκρυνση του αντικειμένου και την αποκατάσταση της ζημιάς. Η πτώση της μπασκέτας έγινε σε μια στιγμή κατά την οποία δεν υπήρχαν παιδιά μέσα στο γήπεδο. Όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις, οι αρμόδιοι ρίχνουν ο ένας στον άλλο το μπαλάκι των ευθυνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χθές το απόγευμα στο γήπεδο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ αποκολλήθηκε από τη βάση της μια μπασκέτα. Σας ενημερώνουμε ότι ο χώρος αυτός ανήκει στη Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου και ο Δήμος Χαλανδρίου δεν έχει καμιά ευθύνη για τη συντήρηση και την λειτουργία του» επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου κ. Σέργιος Γκάκας.

Δημότης του Χαλανδρίου, ο οποίος επικοινώνησε με το zougla.gr ανέφερε πως ήταν τύχη που τη στιγμή της αποκόλλησης δεν έπαιζαν παιδιά στην μπασκέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης