Μπαράζ ληστειών σημειώθηκε και χθες στην Αττική. Δύο άγνωστοι δράστες στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης προσέγγισαν μία γυναίκα στο Περιστέρι και με τη χρήση σωματικής βίας πήραν την τσάντα της, η οποία περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Στις 12.16 το πρωί, άγνωστος εισέβαλε σε μονοκατοικία στην Αθήνα και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου ακινητοποίησε την ιδιοκτήτρια. Ο άνδρας αφαίρεσε από την οικία άγνωστο χρηματικό ποσό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 04.34 τα ξημερώματα της Πέμπτης, τέσσερις άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αιγάλεω και με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν έναν αλλοδαπό υπάλληλο και απέσπασαν από το ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι δράστες διέφυγαν με δύο μοτοσικλέτες.

Στις 04.29 τα ξημερώματα έξι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων επίσης στο Αιγάλεω και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν αλλοδαπό υπάλληλο και αφαίρεσαν άγνωστη ποσότητα καυσίμων. Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτες.

Τέλος, την ίδια ώρα, έξι άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και με την απειλή όπλων και τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν αλλοδαπό υπάλληλο και πήραν χρήματα από το ταμείο. Οι δράστες διέφυγαν επίσης με μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες των παραπάνω περιπτώσεων αναζητούνται από την αστυνομία.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης