Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος» της περασμένης Δευτέρας ότι κάποιες από τις ιερόδουλες που προεκλογικά μας τις παρουσίαζαν ως οροθετικές εξακολουθούν σήμερα να εργάζονται.

Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ τουλάχιστον μία από αυτές έχει επιστρέψει στην δουλειά της και έρχεται σε ερωτική επαφή με Έλληνες και ξένους πελάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια μάλιστα ισχυρίζεται ότι δεν είναι οροθετική. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή, μας διαβεβαίωσε πως όλες οι ιερόδουλες που είδαμε στα ΜΜΕ στις αρχές του μήνα ήταν ασθενείς.

Ωστόσο, το ερώτημα παρέμενε: «Πως είναι δυνατόν μια εξακριβωμένα οροθετική ιερόδουλη να συνεχίζει να εργάζεται»; «Μήπως οι έλεγχοι και ο διασυρμός τους ήταν μια προεκλογική φούσκα»;

Για το λόγο αυτό ήρθαμε σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Αθανάσιο Κοκκαλάκη, ο οποίος μας είπε ότι η Αστυνομία είναι ο τελευταίος κρίκος στην υπόθεση των οροθετικών ιερόδουλων και συνέχισε: «Εμείς δημοσιοποιούμε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των συλληφθέντων κατόπιν εισαγγελικής εντολής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο video που ακολουθεί:

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης