Με μία ανακοίνωση η οποία υπογράφεται αορίστως από κάποιον που αυτοσυστήνεται ως «εκ μέρους της διοικήτριας του Νοσοκομείου Καρδίτσας» ο γραφειοκρατικός μηχανισμός του εν λόγω νοσοκομείου, επιχειρεί να απαντήσει στο δημοσίευμα της «Ζούγκλας», με τίτλο: «Νοσοκομείο Καρδίτσας – Επείγοντα σε εφημερία: Ο σκύλος κόβει βόλτες ανενόχλητος!»

Αντί απαντήσεως οι γραφειοκράτες του νοσοκομείου παραπέμπουν στον Δήμο Καρδίτσας ο οποίος έχει και την ευθύνη για τα αδέσποτα σκυλιά της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον πολίτη, κυρίες και κύριοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας δεν τον ενδιαφέρουν τα αδέσποτα σκυλιά στο σύνολο της πόλης, αλλά το γεγονός, ότι ένα αδέσποτο σκυλάκι κατάφερε να τρυπώσει στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών σε ώρα εφημερίας και χωρίς κανένας παράγοντας, υπεύθυνος ή αρμόδιος, να φροντίσει να το απομακρύνει από τους εσωτερικούς νοσοκομειακούς χώρους.

Κυρίες και κύριοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για τα αδέσποτα σκυλιά σε κάθε χωριό ή κάθε πόλη της χώρας. Το θέμα είναι αν εσείς στο Νοσοκομείο Καρδίτσας μπορείτε να μας αποδείξετε ότι  μπορείτε να είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια των ασθενών και την περιφρούρηση των εσωτερικών νοσοκομειακών χώρων, διότι τα στοιχεία καταδεικνύουν πως δεν μπορείτε.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καρδίτσας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

 Σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 4039/12, όπως τροποποιήθηκε από τον Ν. 4235/14:  «οι Δήμοι υποχρεούνται να μεριμνούν για την περισυλλογή και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς» .

Αναφορικά με το δημοσίευμα με τίτλο:” Νοσοκομείο Καρδίτσας- Επείγοντα σε εφημερία: « o σκύλος κόβει βόλτες ανενόχλητος!» σας ενημερώνουμε, ότι υφίσταται συνεχής και συστηματική επικοινωνία με το Δήμο Καρδίτσας μέσω διοικητικής έγγραφης διαδικασίας για την αντιμετώπιση του ζητήματος, που αφορούν τα αδέσποτα σκυλιά στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

 Επιπροσθέτως, από πλευράς Διοίκησης του Νοσοκομείου ενημερώθηκαν όλες οι αρμόδιες αρχές για το εν λόγω ζήτημα και κινήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες.

Σε απάντηση της επισήμανσης του ανωτέρω άρθρου που δημοσιεύτηκε στο zougla.gr και αναφορικά με «εικόνες ενός συστήματος Υγείας που καταρρέει», σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο της κυβερνητικής βούλησης και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας στην επικράτεια και ειδικότερα στο Νομό Καρδίτσας υπεγράφη σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό και την ανακαίνιση όλων των νοσοκομείων, για τη βελτίωση και αναβάθμιση των ΤΕΠ.

Η αναβάθμιση του χώρου του ΤΕΠ του Γ.Ν. Καρδίτσας θα υλοποιηθεί  μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (RRF), προϋπολογισμού 124.000,00 ευρώ.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ»

Δείτε το βίντεο:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης