Μυτιλήνη: Επαναλειτουργούν τα Κέντρα Υγείας Καλλονής και Πολιχνίτου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Απριλίου 2020, 14:24
Μυτιλήνη: Επαναλειτουργούν τα Κέντρα Υγείας Καλλονής και Πολιχνίτου

Επαναλειτουργούν τα Κέντρα Υγείας Καλλονής και Πολιχνίτου μετά την ολοκλήρωση της επταήμερης καραντίνας στην οποία τέθηκαν μαζί με το προσωπικό τους, όταν εργαζόμενη σε αυτά βρέθηκε πριν 10 μέρες θετική στον Covid-19. Ας σημειωθεί ότι ελέγχθηκαν και βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό όλοι οι εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα Κέντρα Υγείας.

Στη Λέσβο μετά τα τέλη της προπερασμένης εβδομάδας, οπότε και βρέθηκαν τρία κρούσματα -η παραπάνω εργαζόμενη στα Κέντρα Υγείας, η μητέρα της, η οποία και άμεσα κατέληξε λόγω σοβαρών υποκείμενων νοσημάτων, και η κόρη της-, δεν έχουν διαπιστωθεί μέχρι σήμερα άλλα κρούσματα. Κι αυτό, παρά τους συνεχείς ελέγχους στους οποίους υποβάλλονται όλοι οι εμφανιζόμενοι ασθενείς με εμπύρετα νοσήματα.

Συνολικά έχουν υπάρξει έξι κρούσματα. Εκτός από την ασθενή που κατέληξε, μια γυναίκα που είχε έλθει από ταξίδι στους Αγίους Τόπους έχει ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ όλοι οι άλλοι είναι πολύ καλά στην υγεία τους με μια μόνο να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με την κατάστασή της ωστόσο να μην εμπνέει πλέον καμία απολύτως ανησυχία.

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Απριλίου 2020, 14:32