Μυστήριο με τον αιφνίδιο θάνατο επιλοχία στη Λέσβο

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021, 14:41
Μυστήριο με τον αιφνίδιο θάνατο επιλοχία στη Λέσβο

Ένας 38χρονος στρατιωτικός, επιλοχίας ΕΠΟΠ που υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα της Μυτιλήνης, βρέθηκε το Σάββατο νεκρός στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, ο στρατιωτικός βρέθηκε με παρέμβαση της Αστυνομίας μετά από τηλέφωνα των γονιών του, οι οποίοι ανησύχησαν αφού εδώ και τρείς με τέσσερις μέρες προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του χωρίς να τα καταφέρουν.

Αστυνομικοί, που επενέβησαν παραβιάζοντας την πόρτα του σπιτιού του, βρέθηκαν μπροστά στη σορό του άτυχου επιλοχία που βρισκόταν ήδη σε κατάσταση αποσύνθεσης, που σημαίνει πως ήταν νεκρός εδώ και μέρες.

Ο επιλοχίας πριν πέντε μέρες παρουσίασε συμπτώματα ιογενούς εμπύρετης λοίμωξης, εξετάστηκε και υποβλήθηκε σε τεστ ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού στην οποία βρέθηκε αρνητικός. Του συνεστήθη να παραμείνει κλινήρης επί τρεις μέρες και να επανεξετασθεί πριν επανέλθει στην υπηρεσία του. Έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η σορός του 38χρονου επιλοχία αναμένεται μετά τη νεκροψία και νεκροτομή, στην οποία θα υποβληθεί προκειμένου να εξεταστούν τα αίτια του θανάτου του, να μεταφερθεί στη γενέτειρα του την Ξάνθη.

Από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Πηγή: stonisi.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021, 14:41