Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε σήμερα Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Γαλατσίου, μέσω του αντιδημάρχου Γιώργου Αμοργιανού, καθώς συνεχίζεται από αγνώστους το παράνομο κόψιμο δέντρων με τσεκούρι ή αλυσοπρίονο στην κεντρική λεωφόρο και στην κάθετη οδό Νάξου.

Αυτή είναι η δεύτερη μήνυση που κατατίθεται, καθώς είχε προηγηθεί και μία πριν από λίγες ημέρες από τον δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο για παράνομο κόψιμο δέντρων επί της οδού Καραϊσκάκη. Ο δήμος θα προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση των δέντρων που κόπηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η φροντίδα των δημοτικών χώρων πρασίνου, η προστασία των δέντρων και η λήψη των κατάλληλων μέτρων ανήκουν στην αρμοδιότητα της υπηρεσίας του δήμου και μόνο. Για κάθε παράνομη ενέργεια ο δήμος δεσμεύεται να ακολουθεί τη νόμιμη οδό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: «Ο Δήμος Γαλατσίου θα προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό στην αντικατάσταση των δένδρων που κόπηκαν παράνομα από ασυνείδητους. Ανάλογες συμπεριφορές πρέπει να τιμωρούνται, ώστε να μην επαναλαμβάνονται. Το περιβάλλον είναι ευθύνη όλων και χρειάζεται την προστασία μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης