Αισιοδοξία τόσο στην οικογένεια όσο και στους γιατρούς που τον παρακολουθούν αποπνέει η εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του 31χρονου πολυτραυματία, ο οποίος διασώθηκε από τη ναυτική τραγωδία που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην παραλία Φοίνικας στα Σφακιά.

Ο 31χρονος άνδρας, το τέταρτο μέλος της παρέας που επέβαινε στο ταχύπλοο και ο μοναδικός επιζών, φέρει πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά, στη σπονδυλική στήλη, και δίνει γενναία μάχη στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή και να ξεπεράσει τα βαρύτατα χτυπήματα που έχει υποστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι τώρα η κατάσταση των ζωτικών του οργάνων φαίνεται να εξελίσσεται ικανοποιητικά, με τους γιατρούς να αισιοδοξούν για θετική έκβαση της κατάστασης της υγείας του.

Υπενθυμίζεται ότι ολόκληρη η τοπική κοινωνία των Χανίων αποχαιρέτησε την Κυριακή και τη Δευτέρα τους τρεις νεαρούς άνδρες, τον 35χρονο επιχειρηματία Μανώλη Τσεπίση και τους δύο αδελφούς οδοντιάτρους, τον Κωστή και τον Γιώργο Κωνστανταράκη, οι οποίοι ξεψύχησαν στα βράχια μετά τη σφοδρή πρόσκρουση του σκάφους στο οποίο επέβαιναν.

Πηγή: cretapost.gr
Φωτογραφία: flashnews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης