Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας, τ. Αντινομάρχης Υγείας & Πρόνοιας, Γεράσιμος Α. Φεσσιάν, με μήνυμα που απέστειλε στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα, ζητά ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου, κατά των μειώσεων στα προνοιακά επιδόματα.

«Έρχονται μεγάλες μειώσεις και στα προνοιακά επιδόματα που λαμβάνουν τα άτομα με αναπηρία» τονίζει σε δήλωσή του ο Γεράσιμος Φεσσιάν και συνεχίζει λέγοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα περιοριστούν στα 230 από 313 ευρώ που είναι σήμερα. Δηλαδή στα επίπεδα του 2008. Θα μας πει ο κος Στουρνάρας και ο κος. Βρούτσης εάν θα γυρίζουν και οι τιμές όλων των άλλων προϊόντων και υπηρεσιών στα επίπεδα 2008, π.χ. η βενζίνη & το πετρέλαιο θέρμανσης;Μιλάμε για εικόνες εξαθλίωσης. Αυτές θα ζήσουμε από… εδώ και πέρα».

Ακολουθεί το σχετικό μήνυμα στον κ. Απόστολο Κατσιφάρα:

«Κύριε Περιφερειάρχη χρειάζεται ένα ψήφισμα που να καταγγείλει αυτή την προοπτική, στο επόμενο Π.Σ. Θεωρώ, και για αυτό σας το προτείνω, πως το ανώτατο πολιτικό όργανο της Περιφέρειας δεν μπορεί να παραμένει παγερά αδιάφορο, πρέπει να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο και να πει όχι στις οριζόντιες περικοπές που εξαθλιώνουν ανθρώπινες ψυχές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Διαβάστε επίσης:
Θα μειωθούν τα προνοιακά επιδόματα;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης