Απρόβλεπτη δικαστική εξέλιξη είχε η υπόθεση της σύλληψης 10 ατόμων στη Μύκονο σε πάρτι σε πολυτελή βίλα του νησιού, όπου μετά από έφοδο της αστυνομίας βρέθηκαν ναρκωτικά.

Ενώ οι εννιά κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ο επιχειρηματίας διοργανωτής του πάρτι -ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο της νύχτας- κρατήθηκε, καθώς παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή στη Σύρο, προφανώς κατηγορούμενος πια για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα, όπως ήταν η αρχική κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πάρτι έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες που είχαν και βρέθηκαν μπροστά σε ένα «γλέντι» αντίστοιχο ενός κλαμπ.

Όπως αποκαλύφθηκε, η πρόσκληση γινόταν μέσω Instagram, ενώ οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να βάλουν ακόμα και πορτιέρη. Η πρόσκληση για την ακριβή τοποθεσία του πάρτι δόθηκε τελευταία στιγμή, προκειμένου να αποφύγουν ελέγχους και να μην δώσουν στόχο.

Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος τους, καθώς ακόμα και τα ειδικά βραχιολάκια που φορούσαν οι καλεσμένοι δεν εμπόδισαν την έφοδο των αστυνομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τη βίλα που έγινε το «πάρτι της κόκας»

 

 

 

Δείτε πως ενημέρωναν τους υποψ'ήφιους πελάτες για τη μυστική τοποθεσία του πάρτι

Η περίφημη βίλα στην περιοχή έξω από το Φανάρι Μυκόνου

Πρόβα για το πάρτι από ... προσκεκλημένες

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης