Στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γης στις 22 Απριλίου, συμμετέχει και φέτος εν μέσω της πανδημίας το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο εορτασμός αυτής της σημαντικής ημέρας για το Περιβάλλον, φέτος θα γίνει από το σπίτι μας όπως επισημαίνει το υπουργείο που καλεί στις 22 Απριλίου όλους όσους έχουν ευαισθησία για το θέμα, να ανεβάσουν στα προσωπικά τους social media φωτογραφίες και παιδικές ζωγραφιές με έμπνευση από τις ομορφιές της ελληνικής γης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φωτογραφίες και οι ζωγραφιές στα social media μπορούν να συνοδεύονται από τα hashtags #ypen και #earthday2020 ώστε να διευκολυνθεί η ανάρτησή τους και στα αντίστοιχα social media του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η δράση αυτή έχει ήδη αναρτηθεί και στον ιστότοπο του Οργανισμού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης (https://www.earthday.org).

«Αυτό το Πάσχα θα είναι πολύ διαφορετικό, καθώς όλοι μένουμε σπίτι. Φέτος, δεν θα επισκεφθούμε τους δικούς μας ανθρώπους, για να παραμείνουμε όλοι υγιείς και όρθιοι για τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα της χώρας μας, που είναι και το διακύβευμα της επόμενης ημέρας. Μένοντας σπίτι, με τον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή ή το κινητό μας, ας υπενθυμίσουμε ότι εδώ στην Ελλάδα εκτός από τις καλές μας επιδόσεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας, μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε και στην προστασία του Περιβάλλοντος. Δεν ξεχνάμε το Περιβάλλον που είναι το κοινό μας σπίτι», γράφει σε σχετική ανάρτησή του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης