Μετέφεραν βαλίτσα με 12 κιλά χασίς στη Ρόδο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Μαΐου 2019, 13:40
Μετέφεραν βαλίτσα με 12 κιλά χασίς στη Ρόδο

Συνελήφθησαν στο νησί της Ρόδου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου τρεις άνδρες, ηλικίας 22, 19 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και μεταφορά 12 κιλών χασίς με σκοπό τη διακίνησή του.

Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ένας 26χρονος, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος στον 22χρονο κατά την άφιξη στο νησί με πλοίο της γραμμής Πειραιάς - Ρόδος και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μέσα σε βαλίτσα 11 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11 κιλών και 926 γραμμαρίων.

Από την εξέλιξη της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 22χρονος μετέφερε τα ναρκωτικά υπό την καθοδήγηση του 26χρονου με σκοπό την παράδοσή τους σε τρίτο πρόσωπο.

Άμεσα, τέθηκε σε εφαρμογή σχέδιο ελεγχόμενης παράδοσης ναρκωτικών ουσιών και ο 22χρονος συνοδεύτηκε υπό την επιτήρηση αστυνομικών σε προκαθορισμένο κατάλυμα διαμονής όπου θα πραγματοποιούνταν η παραλαβή τους.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας εμφανίστηκε στο σημείο συνάντησης για την παραλαβή της βαλίτσας με τα ναρκωτικά ο 20χρονος συνοδευόμενος από τον 19χρονο, οι οποίοι ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς .

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ρόδου.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Μαΐου 2019, 13:43