Δέντρα στη μέση της ασφάλτου φύτρωσαν μεταξύ Πύλου και Αγίου Ανδρέα Μεσσηνίας, στο τμήμα του δρόμου ανατολικά των Κάτω Αμπελοκήπων, στα σημεία που παρουσιάζονται ρηγματώσεις στο οδόστρωμα. 

Τα προβλήματα με τους δρόμους της περιοχής δεν έχουν τελειωμό μετά και την κατάρρευση του τμήματος του δρόμου προς την Πύλο και όσα άλλα έχουν προκύψει με τις καθιζήσεις στο δρόμο προς Χανδρινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κάτοικοι των Κάτω Αμπελοκήπων ανησυχούν για ενδεχόμενο αποκλεισμό τους και ο σύλλογος του χωριού “Η Πρόοδος” έστειλε σχετική επιστολή τόσο στην Περιφερειακή Ενότητα όσο και στο Δήμο Πύλου – Νέστορος για τα προβλήματα της επαρχιακής οδού Πύλου – Αγ. Ανδρέα και συγκεκριμένα του τμήματος μεταξύ των οικισμών Μηλίτσας – Καλλιθέας, με αίτημα να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις. 

Εκ μέρους του συλλόγου επισημαίνεται δε πως αν υπήρχε στοιχειώδης συντήρηση, δεν θα παρουσιαζόταν κανένα σοβαρό πρόβλημα. Σημειώνεται δε και η ανάγκη αποκατάστασης της σηματοδότησης, καθώς λόγω του ότι δε γίνεται καθαρισμός, τα σήματα… χάνονται εξαιτίας της πυκνής βλάστησης.  

Πηγή: eleftheriaonline.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης