Χωρίς συγκοινωνίες πλέον έχει μείνει ο Νομός Μεσσηνίας, μετά τη διακοπή από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ όλων των τακτικών δρομολογίων εντός αλλά και εκτός του νομού.

Όπως εξήγησε ερωτώμενος από το «Θάρρος» ο πρόεδρος του συγκοινωνιακού φορέα Γιάννης Κάντζας, η μηδενική πλέον επιβατική κίνηση, μαζί με τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, επέβαλαν και στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ να πάρει τις εν λόγω αποφάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δε δρομολόγιο που εκτελείται είναι ένα: από και προς την Αθήνα.

Χωρίς σύνδεση

Από την προηγούμενη εβδομάδα η κίνηση σε όλα τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας είχε μειωθεί δραματικά. Μετά και την απόφαση για απαγόρευση κυκλοφορίας, μηδενίσθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα και στο ένα δρομολόγιο για Αθήνα που συνεχίζεται καθημερινά, όπως μας είπε ο κ. Κάντζας, η πληρότητα είναι πολύ συγκρατημένη, γύρω στα 10 άτομα και στην καλύτερη περίπτωση έως 25.

Από την ημέρα που ανακοινώθηκαν τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, το ΚΤΕΛ σταμάτησε τη διενέργεια κι όλων των τοπικών δρομολογίων. Πλέον δεν εκτελείται κανένα στο εσωτερικό του νομού. Όπως και για τις άλλες πόλεις της Ελλάδας που το ΚΤΕΛ είχε απευθείας δρομολόγια, αυτά έχουν σταματήσει. Για Πάτρα και Γιάννενα πλέον γίνεται ανταπόκριση στον Ισθμό της Κορίνθου και για Θεσσαλονίκη μόνο μέσω Αθηνών. Για Σπάρτη γίνεται ανταπόκριση μέσω Τρίπολης.

Τα μέτρα αυτά θα ισχύσουν τουλάχιστον μέχρι τις 6 Απριλίου, που έχει ορισθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας, και όπως σημείωσε ο κ. Κάντζας, αν παραταθεί, θα ισχύσει το ίδιο και για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ.

Πηγή: tharrosnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης