«Θερμή» υποδοχή επιφυλάσσουν αγρότες, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι στον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική λιτότητας που έχει πλήξει τη συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού, χαρακτηρίζοντας «φιέστα» το διήμερο Αναπτυξιακό Συνέδριο.

«Παγκρήτιο χαρακτήρα» θα έχει η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών την ημέρα που θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας στο Ηράκλειο σύμφωνα με ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, ο οποίος καλεί τον αγροτικό κόσμο και όλους τους πολίτες να βρίσκονται σε εγρήγορση για πορεία διαμαρτυρίας στο Αναπτυξιακό Συνέδριο, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 17.00, επισημαίνοντας ότι η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει όχι μόνο οι αγρότες της Ιεράπετρας αλλά ολόκληρος ο ελληνικός λαός απαιτεί να ακουστεί και η φωνή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση του ΠΑΜΕ που δίνει ραντεβού στις 18.00 στην πλατεία Κορνάρου μαζί με πολλά συνδικάτα.

Την ίδια ώρα έξω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη κινητοποίηση, στην οποία θα πάρουν μέρος εκτός από συνδικάτα και αγρότες με τα τρακτέρ τους.

Πηγή:ekriti.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης