Σήμερα Τετάρτη θα τελεστούν οι κηδείες των τριών άτυχων στρατιωτών που σκοτώθηκαν χθες, όταν εξερράγη όλμος στη διάρκεια προγραμματισμένης βολής με βαριά όπλα. Και οι τρεις θα κηδευτούν με στρατιωτικές τιμές και αγήματα.

Οι ΕΠ.ΟΠ λοχίες Γιώργος Ορφανίδης, 33 ετών, και Αναστάσιος Μεζαλάς, 34 ετών, θα κηδευτούν στο Βόλο. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, παρουσία του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Χρήστου Μανωλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 19χρονος δεκανέας Φώτης Ανδρικόπουλος θα κηδευτεί στις 16:00 στο Πετρωτό Αχαΐας. Στην κηδεία του θα παραβρεθεί ο Πρώτος Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Η σορός του άτυχου νέου, που υπηρετούσε τη θητεία του και βρισκόταν λίγο πριν την απόλυση, μεταφέρθηκε με C-27 από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Λάρισας στον Άραξο και στη συνέχεια οδικώς στο Πετρωτό.

Εν τω μεταξύ, σε καλή και σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου ο υπολοχαγός που τραυματίστηκε από την έκρηξη. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι ιδιαίτερα φορτισμένη από το θάνατο των τριών οπλιτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς των τριών θυμάτων στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής και «οι τρεις στρατιώτες έφεραν συντριπτικά τραύματα. Ήταν αδύνατο να επιβιώσουν. Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος».

Διαβάστε επίσης: Τα πρόσωπα της τραγωδίας
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014, 18:51

Έκρηξη όλμου με τρεις νεκρούς
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014, 14:29

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης