Με προσωπικό ασφαλείας θα πραγματοποιούνται σήμερα τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζόμενοι του Οργανισμού συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

«Η νυκτερινή λεωφορειακή γραµµή Ν° 78Ν ”ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ” Θα λειτουργήσει κανονικά, όπως επίσης θα λειτουργήσουν κανονικά και τα ειδικά διασκευασµένα λεωφορεία για τη δωρεάν µετακίνηση των ΑµεΑ. Ο Ο.Α.Σ.Θ. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού διότι λόγω της 24ωρης απεργίας θα παράσχει µερικώς κατά την ηµέρα της απεργίας τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης µας» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Οργανισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ:

«Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι, µε απόφαση τον Συνδικάτου Εργαζοµένων Οργανισµού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης και συµµετέχοντας στο κάλεσµα της Γ.Σ.Ε.Ε., Θα πραγµατοποιηθεί: 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 14″ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ. Κατά την ηµέρα της απεργίας ο Οργανισµός θα κυκλοφορεί λεωφορεία µε προσωπικό ασφαλείας. Τα δροµολόγια των γραµµών που θα εξυπηρετούνται µε το προσωπικό ασφαλείας θα εκτελούν το πρώτο δροµολόγιο από 04:45′ και το τελευταίο 23:00 ‘περίπου.

»Στον επισυναπτόµενο πίνακα καταγράφονται οι γραµµές πού θα εξυπηρετούνται µε προσωπικό ασφαλείας, ο αριθµός λεωφορείων ανά γραµµή και οι ώρες κυκλοφορίας των λεωφορείων κατά γραµµή (πρώτο – τελευταίο δροµολόγιο). Η νυκτερινή λεωφορειακή γραµµή Ν° 78Ν ”ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ” θα λειτουργήσει κανονικά, όπως επίσης θα λειτουργήσουν κανονικά και τα ειδικά διασκευασµένα λεωφορεία για τη δωρεάν µετακίνηση των ΑµεΑ.. Ο Ο.Α.Σ.Θ. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού διότι λόγω της 24ωρης απεργίας θα παράσχει µερικώς κατά την ηµέρα της απεργίας τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης µας».

Πηγή: thestival.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης