Ημέρα συλλήψεων ήταν η Δευτέρα 10 του μηνός , καθώς συνολικά τέσσερα άτομα βρέθηκαν στα χέρια της αστυνομίας έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας , στο Ηράκλειο οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποίησαν έλεγχο στο σπίτι ενός 34χρονου ελληνικής καταγωγής κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικά δισκία τα οποία δεν είχαν την ιατρική συνταγή που απαιτείται βάσει νόμου.
Στη συνέχεια, έλεγξαν τόσο έναν 24χρονο όσο και έναν 36χρονο, επίσης ελληνικής καταγωγής οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στο σπίτι του 34χρονου. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, μικροποσότητα κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό και ναρκωτικά δισκία.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Σύλληψη για ναρκωτικά και στο Λασίθι

Σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας συνελήφθη επίσης τη Δευτέρα ένας 22χρονος ελληνικής καταγωγής ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.Συγκεκριμένα, αστυνομικοί από το Κλιμάκιο Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας και του Αστυνομικού Σταθμού Μακρύ Γιαλού, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του νεαρού άντρα και έβγαλαν «λαβράκι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρήκαν και κατάσχεσαν έναπιστόλι και φυσίγγια.Η προανάκριση διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμό Μακρύ Γιαλού.
Το δελτίο τύπου της αστυνομίας για τα ναρκωτικά

«Συνελήφθησαν, χθες (10.12.2018) το μεσημέρι στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου τρείς (3) ημεδαποί ηλικίας 24, 34 και 36 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (10.12.2018) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 34χρονου κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 24χρονο και τον 36χρονο, οι οποίοι εντοπίστηκαν πλησίον της ανωτέρω οικείας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, μικροποσότητα κάνναβης και αυτοσχέδιο τσιγάρο περιέχων ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό και ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».
Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τα όπλα

«Συνελήφθη, χθες (10.12.2018) σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας και του Αστυνομικού Σταθμού Μακρύ Γιαλού, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία του 22χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι και φυσίγγια. Η προανάκριση διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμό Μακρύ Γιαλού.».

Πηγή: neakriti.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης