H Ελένη Καραγιάννη ήταν η τυχερή που ανέσυρε τον Σταυρό από τα κρύα νερά της θάλασσας στην περιοχή του Ευαγγελισμού κατά την τελετή του Καθαγιασμού των υδάτων!

Ήταν η μοναδική γυναίκα ανάμεσα σε 13 άνδρες, η οποία στάθηκε τυχερή και βρήκε τον Σταυρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και φέτος, παρά το αρκετό κρύο, εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στη Ρόδο με κάθε λαμπρότητα και με την συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Το πρωί τελέστηκε θεία λειτουργία στον ιερό ναό το Ευαγγελισμού από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο. Στη συνέχεια παρουσία των τοπικών στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών έγινε ο αγιασμός των υδάτων στο χώρο πίσω από τον ιερό ναό του Ευαγγελισμού.

Στη δοξολογία και στον Καθαγιασμό των υδάτων παραβρέθηκαν οι βουλευτές Δωδεκανήσου Νεκτάριος Σαντορινιός, Δημήτρης Γάκης και Μάνος Κόνσολας, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χρήστος Ευστρατίου και Μιχάλης Μπαριανάκης, ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ευάγγελος Μανδρακός, η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, η αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Άννα Ζωάννου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:www.dimokratiki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης