Με οριστική απόλυση τιμωρήθηκε εκπαιδευτικός ο οποίος για περισσότερα από δύο χρόνια απείχε από τα καθήκοντά του, λαμβάνοντας όμως κανονικά τους μισθούς του.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απορρίπτοντας όλους τους ισχυρισμούς του εκπαιδευτικού έκανε δεκτή την αίτηση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζή και μετέτρεψε την πειθαρχική ποινή για 6μηνη προσωρινή παύση που του είχε επιβληθεί από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο σε οριστική απόλυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκπαιδευτικός που υπηρετούσε στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε, μετά την μη επανεκλογή του ως σχολικού συμβούλου (28.3.2003) και μέχρι την ημέρα που ανέλαβε υπηρεσία σε Γυμνάσιο των Αθηνών (13.6.2005), δηλαδή συνολικά δυο χρόνια, δυο μήνες και 16 ημέρες, απείχε παράνομα από τα εκπαιδευτικά καθήκοντά του.

Παράλληλα φέρεται να μη συμμορφωνόταν με τις εντολές του υπουργείου Παιδείας αφού όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να διδάξει σε ένα από τα Μουσικά σχολεία της Αττικής χωρίς να υπάρχει σχετική υπηρεσιακή απόφαση τοποθέτησής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης