Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης με το πολύνεκρο τροχαίο, το οποίο κόστισε τη ζωή σε ένα μελλόνυμφο ζευγάρι αλλά και στη μητέρα της κοπέλας.

Το δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, με το νεαρό ζευγάρι και την 45χρονη να βρίσκουν ακαριαίο θάνατο. Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται η ανήλικη αδελφή της κοπέλας, ο πατέρας της καθώς και ακόμη δύο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο με το οποίο συγκρούστηκε το όχημα των μελλόνυμφων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πατέρας της κοπέλας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Γιάννης Φανουργιάκης, ο 47χρονος υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα. Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ακόμη ένας τραυματίας, ο οποίος νοσηλεύεται στη Γενική Χειρουργική Κλινική.

Σύμφωνα με τον κ. Φανουργιάκη, η ανήλικη αδελφή της κοπέλας που έσβησε στην άσφαλτο νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων, καθώς έχει υποστεί κατάγματα στη λεκάνη, και οι γιατροί την παρακολουθούν στενά. Επίσης, ακόμη ένας τραυματίας νοσηλεύεται στη Γενική Χειρουργική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ετοιμάζονταν να παντρευτούν

Το αγαπημένο ζευγάρι που ετοιμαζόταν να παντρευτεί ήταν ο νεαρός Χρήστος Σ. από τη Χερσόνησο και η Μαρία Κ. με καταγωγή από την Τήλο, οι οποίοι είχαν γνωριστεί στη σχολή όπου σπούδαζαν.

Συγκεκριμένα, η 22χρονη κοπέλα έφυγε πέρυσι από το όμορφο νησί της Δωδεκανήσου για σπουδές στην Κρήτη, όπου και γνώρισε τον έρωτα της ζωής της.

Μάλιστα, το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Χρήστος είχε πάει διακοπές στο νησί της κοπέλας του, όπου ανακοίνωσε στους γονείς της ότι θέλει να την παντρευτεί.

Η οικογένεια της Μαρίας είχε έρθει για τα Χριστούγεννα από την Τήλο στην Κρήτη προκειμένου να γνωρίσει την οικογένεια του Χρήστου.

Πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα

Η μοιραία σύγκρουση σημειώθηκε όταν το ζευγάρι με τη μητέρα, την αδελφή και τον πατέρα της κοπέλας γυρνούσε από εκδρομή στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, οι δύο οικογένειες ταξίδεψαν με δύο αυτοκίνητα μέχρι τα Χανιά και το μεσημέρι πήραν τον δρόμο της επιστροφής.

Στο ένα αυτοκίνητο που προπορευόταν βρίσκονταν οι γονείς του αδικοχαμένου Χρήστου και στο δεύτερο όχημα λίγα μέτρα πιο πίσω η οικογένεια της Μαίρης. Το ζευγάρι των μελλόνυμφων βρισκόταν στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού, με τον 23χρονο να κρατά το τιμόνι. Στο πίσω κάθισμα ήταν τα πεθερικά του και η 15χρονη κουνιάδα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ξαφνικά, ένα άλλο Ι.Χ. που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας βγήκε από την πορεία του και εμβόλισε με σφοδρότητα το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ για το τραγικό περιστατικό

«Αναφορικά με το τροχαίο που προκλήθηκε σήμερα Τετάρτη 03/01/2018, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας επί τον ΒΟΑΚ, έπειτα από τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στα οποία επέβαιναν συνολικά επτά (7) άτομα, 4 άνδρες και 3 γυναίκες, σας γνωρίζουμε τα εξής:

»Από τις 16:00 το απόγευμα και μετά, διακομίστηκαν στο ΠαΓΝΗ οι παραπάνω επιβαίνοντες, εκ των οποίων οι τρεις, μια 22χρονη, μια 45χρονη και ένας 23χρονος, είχαν ήδη καταλήξει.

»Οι υπόλοιποι τέσσερις (4) τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΤΕΠ του ΠαΓΝΗ, εκ των οποίων δύο (2) άνδρες υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, με την ολοκλήρωση των οποίων θα μεταφερθούν στη ΜΕΘ και οι άλλοι δύο (2), μια 15χρονη και ένας 47χρονος, εξετάζεται αν θα χειρουργηθούν άμεσα.

»Το ιατρικό, νοσηλευτικό και επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, από την πρώτη στιγμή καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης των τραυματιών».

Πηγή: cretalive.gr, cretapost.gr, ekriti.gr
Φωτογραφίες: image-services

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης