Με αφορμή το νέο της βιβλίο «My Greek Drama» η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου τη Δευτέρα 6 Μαΐου, ήταν καλεσμένη στο στούντιο του αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού «NBC» και μίλησε για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Η κ. Αγγελοπούλου ερωτηθείσα για την οικονομική κρίση αλλά και για την αύξηση του ποσοστού της ανεργίας στους νέους, που αγγίζει το 60%, απάντησε πως «Ματώνει η καρδιά μου… έγραψα αυτό το βιβλίο επειδή γνωρίζω μια άλλη Ελλάδα! Την Ελλάδα που είχε ένα σύγχρονο πρόσωπο, που διοργάνωσε επιτυχημένους Ολυμπιακούς Αγώνες! Και τώρα όλα έχουν αλλάξει. Ήρθαν τα πάνω κάτω. Αν με ρωτάτε ποιος φταίει θα σας πω ότι είμαστε σε ένα κακό γάμο με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και δεν είμαστε οι μόνοι. Είναι η Ιταλία, η Κύπρος, η Ισπανία, η Πορτογαλία. Άρα κάτι συμβαίνει. Πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στις συμφωνίες μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είμαι οικονομολόγος. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι είμαστε σε ένα κακό γάμο» απάντησε η κ. Αγγελοπούλου σε ερώτηση που αφορούσε αν θα πρέπει να επιστρέψουμε στη δραχμή και τόνισε πως δεν βλέπει διαζύγιο αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σύμβουλος γάμου.

«Και σας παρακαλώ μην κατηγορείτε τον ελληνικό λαό. Αν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον, τότε να κατηγορείτε τους πολιτικούς» είπε με νόημα η κ. Αγγελοπούλου.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης