Άλλη μία τραγωδία είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από τις σελίδες των Irish Times και που αφορά τη θλιβερή ιστορία ενός ζευγαριού από την Ιρλανδία που βρέθηκε στο Μάτι τέσσερις ημέρες μετά τον γάμο. Η γυναίκα σώθηκε, όμως ο άντρας βρήκε τραγικό τέλος και είναι ένα από τα 100 θύματα της εθνικής τραγωδίας.

Η Zoe Holohan , μέσα σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης εκφώνησε τον επικήδειο λόγο στο μνημόσυνο του άνδρα της Brian O’Callaghan-Westropp, που έγινε πρόσφατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Brian O'Callaghan-Westropp

Ώρες αγωνίας στο Μάτι

Το ζευγάρι, ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει όμορφες στιγμές καθώς ήταν νιόπαντροι, τίποτα όμως δεν προμήνυε ότι αυτό το ταξίδι θα ήταν το τελευταίο του Brian.

​Η σορός του Brian εντοπίστηκε στη θάλασσα, ενώ η σύζυγός του είχε υποστεί εγκαύματα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.Τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά το ζευγάρι ήταν μαζί και αναζητούσαν τρόπο διαφυγής από την πύρινη λαίλαπα, όμως μέσα στον πανικό που επικρατούσε χωρίστηκαν και τότε ο χρόνος σταμάτησε… Η σορός του Brian εντοπίστηκε στη θάλασσα, ενώ η σύζυγός του είχε υποστεί εγκαύματα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Brian ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος. Το χαμόγελό του είναι αυτό που μου λείπει πιο πολύ. Μου “έκλεψαν” τον άνθρωπό μου με τον πιο τραγικό τρόπο, 4 μέρες μετά τον γάμο μας. Αναπολώ την κάθε μέρα που έζησα κοντά του. Ο Brian άφησε πίσω του μια μεγάλη παρακαταθήκη και θα αποτελεί για πάντα παράδειγμα για όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Holohan.

Δεύτερη απώλεια για την Zoe Holohan σε διάστημα λίγων ημερών

Η Holohan ευχαρίστησε όλους αυτούς που βρέθηκαν στο πλευρό της και την στήριξαν, όλο αυτό το διάστημα, διότι εκτός από τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, έχασε και τον πατέρα της λίγες μέρες μετά, στις 12 Αυγούστου.

Στο μνημόσυνο παρευρέθησαν συγγενείς, φίλοι αλλά και η πρέσβης της Ιρλανδίας στην Ελλάδα Όρλα Ο’ Χάνραχαν.

Η σελίδα που δημιούργησαν οι συμφοιτητές του Brian 

Μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Brian, στις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου, οι συμφοιτητές του δημιούργησαν μία σελίδα για τη μνήμη του εκλιπόντος.

Το ύψος του ποσού που συγκεντρώθηκε ανερχόταν στα 5.000 ευρώ, τα οποία δόθηκαν στη γυναίκα του Brian, η οποία έφερε εγκαύματα και νοσηλευόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.

«Ο ενθουσιασμός, το πάθος και η αγάπη του για τη ζωή μας ενέπνευσαν και αποτελούν για εμάς παράδειγμα» , δήλωσαν οι συμφοιτητές του.

Πηγή: irishtimes.com

Δείτε επίσης το ρεπορτάζ του zougla.gr για τον Πολωνό τουρίστα που έχασε γυναίκα και παιδί στις φονικές πυρκαγιές:

Επιμέλεια: Τίνα Δελησταμάτη, Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης