Σε μια καταγγελία, που αφορά στον τρόπο αντιμετώπισης των αρχών προς τους πολίτες και συγκεκριμένα στo τελωνείο της Κακαβιάς, προχώρησαν αναγνώστες του zougla.gr.

Oι καταγγέλοντες, οι οποίοι έστειλαν και σχετικό βίντεο, αναφέρουν πως οι τελωνειακοί τους κράτησαν αρκετές ώρες κάνοντάς τους εξονυχιστικούς ελέγχους χωρίς να υπάρχει λόγος. Παράλληλα αναφέρουν πως η συμπεριφορά τους απέναντι τους ήταν απρεπής. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έστειλαν την καταγγελία τους:

«Εχτές στα σύνορα της Κακαβιάς 1.6.2016 ώρα 12.30 μέχρι 3.45 συνέβη το παραπάνω περιστατικό.
Παραδώσαμε τα διαβατήρια και επακολούθησε μια ανεξήγητη αναμονή που διήρκησε αρκετή ώρα χωρίς να μας ενημερώσουν τι συμβαίνει. Μετέπειτα εξακολουθώντας να μην μας εξηγούν τον λόγο της καθυστέρησης μας λένε ότι θα μας ελέγξουν το αυτοκίνητο. Τους ρωτάω τον λόγο καθώς ήταν η τρίτη συνεχόμενη φορά που μας περνούσαν από εξονυχιστικό έλεγχο την ίδια στιγμή που τους υπόλοιπους τους περνούσαν χωρίς καμία καθυστέρηση. Τους λέω εντάξει πάμε για έλεγχο και πάρτε και τα διαβατήρια μαζί σας. Τα διαβατήρια εφόσον δεν έχουν σφραγιστεί πρέπει να ακολουθούν τον κάτοχο τους. Αρνήθηκαν και μάλιστα ο ένας αστυνόμος γύρισε και είπε με ύφος και δίχως κανένα σεβασμό: θα δούμε αν θα περάσετε κιόλας!! Μετά ακολούθησε ένας τρίωρος έλεγχος ακόμα και από σκυλιά λες και ήμασταν οι χειρότεροι εγκληματίες χωρίς να έχουμε δώσει κανένα δικαίωμα. Ο τρόπος μεταχείρισης εκ μέρους τους ήταν απαράδεκτος και προσβλητικός. Adel Albassam Κουβέιτ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης