Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος 

Έναν νεκρό, μία τραυματία και τεράστια προβλήματα προκάλεσε το νέο κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα, ενώ πνίγηκαν και πάλι περιοχές της δυτικής Αττικής, κυρίως στο Καματερό και στο Μενίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην οδό Αριστοτέλους στο Μενίδι, ανασύρθηκε από περαστικούς χωρίς τις αισθήσεις του κοντά στο αυτοκίνητό του ένας άνδρας 41 χρονών. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγία Όλγα της Νέας Ιωνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το ίδιο Ι.Χ. απεγκλωβίστηκε και η μητέρα του, 71 ετών, η οποία διακομίστηκε στο «Γ.Γεννηματάς».

Το zougla.gr βρέθηκε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος πολίτης. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος διαθέτει επιχείρηση εκεί όπου συνέβη το περιστατικό, «η οδός Αριστοτέλους είχε μετατραπεί σε χείμαρρο ο οποίος παρέσερνε το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα. Η μητέρα του η οποία βρισκόταν στο αυτοκίνητο, φοβήθηκε, άνοιξε την πόρτα και την παρέσυρε το ρέμα. Ο γιος της τότε, προκειμένου να βοηθήσει τη μητέρα του, βγήκε από το Ι.Χ., με αποτέλεσμα να τον παρασύρει το νερό και το σώμα του να σφηνωθεί στις ρόδες μιας νταλίκας η οποία ήταν σταματημένη σε μικρή απόσταση από το αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα ο άνδρας εντοπίστηκε έχοντας χάσει τις αισθήσεις του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τι περιγράφει ο μάρτυρας στο zougla.gr:

Όλες οι ειδήσεις και τα ρεπορτάζ του zougla.gr για την κακοκαιρία

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης