«Παίξαμε λίγο ξύλο με τους Αλβανούς. Μας έβριζαν. Ο Τζουλιάνι αμέσως κάρφωσε τον Θωμά στο στήθος. Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και σε μένα, αλλά ευτυχώς ήρθε ένας φίλος μας και με γλύτωσε. Ο Θωμάς, όταν δέχθηκε τη μαχαιριά, έτρεξε να ξεφύγει, αλλά λίγο παρακάτω έπεσε. Ήταν μέσα στα αίματα».

Αυτά, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ο φίλος του 19χρονου Θωμά, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε, ο ίδιος και ο 19χρονος είχαν επικοινωνήσει με τον 23χρονο Αλβανό μέσω ενός άλλου φίλου τους για να προμηθευτούν ινδική κάνναβη.

«Ο Θωμάς είχε μαζέψει “ρεφενέ” τα χρήματα, αλλά ο Αλβανός δεν είχε φέρει τα ναρκωτικά. Τότε είπαμε στον φίλο μας που μας είχε φέρει σε επαφή να πάρει τον Τζουλιάνι και να παρέμβει για να τα φέρει» συνέχισε στην κατάθεσή του.

Έτσι κι έγινε. Ο τρίτος φίλος επικοινώνησε με τον 23χρονο Αλβανό και λίγο αργότερα εκείνος τηλεφώνησε στον Θωμά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το σήκωσα εγώ το τηλέφωνο του Θωμά. Ήταν ο Τζουλιάνι, που άρχισε να φωνάζει. Μάλλον δεν κατάλαβε ότι δεν είμαι ο Θωμάς. Ρώτησε “πού είσαι;”, δεν πέρασε όμως πολλή ώρα και τον είδαμε στην πλατεία. Ήταν ήδη εκεί, όταν πήρε τηλέφωνο» είπε.

Ακολούθησε διαπληκτισμός, με τους τρεις Αλβανούς να επιτίθενται στην παρέα των παιδιών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 19χρονος.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο δολοφόνος του 19χρονου στο Μαρούσι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης