Συμπλοκή και ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής κοντά στον οικισμό Ροτάσι του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες με αιτία τις κτηματικες διαφορές άνδρες από δυο οικογένειες συναντήθηκαν – άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες στην αγροτική περιοχή- με τον άγριο καυγά να καταλήγει σε μακελειό αφού τις διαφορές έλυσαν τα όπλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συμπλοκή που ακολούθησε μεταξύ τουλάχιστον 5 με 6 ατόμων τραβήχτηκαν πιστόλια αλλά και μαχαίρια. Το μακελειό ήταν αναπόφευκτο.

Aποτέλεσμα ένας 17χρονος να πέσει νεκρός ενώ τρεις είναι τραυματίες. Όλοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τους τραυματίες οι δύο βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Ο ένας, 22 ετών φέρει διαμπερές τραύμα από όπλο στην κοιλιακή χώρα και ο δεύτερος, 29 ετών, είναι τραυματισμένος από μαχαίρι στη θωρακονεφρική χώρα. Ο τρίτος από τους τραυματίες, ένας 17χρονος φέρει θλαστικά κυρίως τραύματα, από ξυλοδαρμό.

Στο σημείο του επεισοδίου βρίσκεται ήδη ισχυρή αστυνομική δύναμη, δύο αστυνομικοί διευθυντές και ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου, σε μία προσπάθεια να διερευνηθούν τα αίτια που οδήγησαν στο μακελειό.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται και ένα αυτοκίνητο που εντοπίστηκε κοντά στο σημείο του συμβάντος.

Πηγή: cretalive,prismanews
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης