Μια ακόμη υπόθεση απάτης εις βάρος συγγενών ασθενών από Covid-19 εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, μια 47χρονη Ελληνίδα, που επικαλείτο ψευδώς ότι είναι ιατρός αναισθησιολόγος, υποσχόταν, έναντι αδράς αμοιβής, θεραπεία για πλήρη ίαση από Covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 47χρονη, τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με ανδρόγυνο και, αφού τους γνωστοποίησε ότι είναι ιατρός αναισθησιολόγος, τους είπε πως διαθέτει εξειδικευμένη φαρμακευτική αγωγή-θεραπεία για την πλήρη ίαση του ασθενούς. Επίσης, ανέφερε ότι διαθέτει γνωριμίες σε νοσοκομεία της πόλης για τη διάθεση κρεβατιού σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Για τις «υπηρεσίες» της ζήτησε και πήρε το ποσό των 3.000 ευρώ ως αμοιβή για το κόστος της θεραπείας τόσο για τον πατέρα του άντρα όσο και για τον πατέρα της γυναίκας, που νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της πόλης.

Μετά από έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί στο πλαίσιο κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία εις βάρος της 47χρονης η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης