Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο γυμναστήριο πυγμαχίας «Περσέας» επί της οδού Εκάβης 39 στο Γαλάτσι αντίκρισαν έναν άνδρα νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος. Έφερε τραύματα στο κεφάλι από τέσσερις σφαίρες. Η δολοφονία έγινε λίγο μετά τις 6 το βράδυ της Δευτέρας (6/12) από δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και πυροβόλησαν τον άνδρα την ώρα που αυτός έμπαινε στο γυμναστήριο. Στο σημείο βρέθηκαν επτά κάλυκες των εννέα χιλιοστών.

Ο Χάρης Κοντογιώργης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη ΓΑΔΑ, σχεδόν ταυτόχρονα θυμήθηκαν όλοι μια ανάλογη υπόθεση πριν από λίγους μήνες όταν είχε εκτελεστεί στη Βούλα ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης. Το μυαλό όμως των αστυνομικών πήγε και σε μια άλλη υπόθεση, η οποία καταγράφηκε την περασμένη άνοιξη στη Μεταμόρφωση, όπου υπήρξε δολοφονία εν μέση οδώ.

Τα πρώτα συμπεράσματα της Σήμανσης, που ανέλαβε την ταυτοποίηση του νεκρού στο Γαλάτσι, κατέδειξαν πως το 35χρονο θύμα είναι o Χάρης Κοντογιώργης, γνωστός πυγμάχος. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνέδεσαν από την πρώτη στιγμή την εκτέλεση στο Γαλάτσι με την εκτέλεση στη Μεταμόρφωση τον περασμένο Μάιο ενός μπράβου της νύχτας, του Μιχάλη Καπίρη, με το παρατσούκλι «Κεφάλας».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης