Μαθήματα ιστορίας και πολιτιστικών θεμάτων, τα οποία θα παραδίδονται από ειδικούς επιστήμονες σε ενήλικες που θέλουν να αποκτήσουν εμπεριστατωμένες γνώσεις γύρω από τη ζωή της πόλης ανά τους αιώνες, διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό πρόγραμμα με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Μαθήματα Ιστορίας», το οποίο διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προβλέπεται να λειτουργήσουν δύο κύκλοι μαθημάτων, διάρκειας 10 εβδομάδων έκαστος, ενώ τα μαθήματα θα παραδίδονται κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 8 Οκτωβρίου, σε αίθουσα διδασκαλίας του 41ου δημοτικού σχολείου, επί της οδού Ικτίνου.

Επιπλέον, το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την πραγματοποίηση δύο νέων κύκλων εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας. Πρόκειται για την τρίτη συνεχή διοργάνωση μαθημάτων που απευθύνεται σε δημότες οι οποίοι ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό ή πρόκειται να ασχοληθούν με αυτόν.

Τα μαθήματα απευθύνονται αποκλειστικά σε αρχάριους, θα διεξάγονται στην αίθουσα νερού του δημαρχιακού μεγάρου και ο νέος, πρώτος, κύκλος θα ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης